Результати вашого пошуку

Політика кофіденційності

Політика конфіденційності

1. Основні положення.
1.1 Ми з великою повагою ставимось до персональної інформації осіб, які відвідали сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом сервісами, тому прагнемо захищати конфіденційність персональних даних.
1.2 Ця політика застосовується там, де ми виступаємо в якості контролера (володільця, розпорядника) персональних даних, іншими словами, де ми визначаємо цілі та засоби обробки цих персональних даних.
У цій політиці конфіденційності ми визначаємо порядок одержання, зберігання, обробки, використання й розкриття персональних, загальнодоступних та інших даних, що надаються фізчною особою при використанні сайту та послуг, що ним пропонуються.
1.3 Наш сайт включає засоби контролю конфіденційності, які впливають на те, як ми оброблятимемо ваші персональні дані. Використовуючи засоби контролю конфіденційності, ви можете вказати, чи хочете ви отримувати прямі маркетингові повідомлення та обмежувати збір, обмін та публікацію ваших персональних даних.
1.4 Ми використовуємо файли cookie на нашому сайті. Оскільки ці файли cookie є суворо необхідними для надання послуг, ми попросимо вас дати згоду на наше використання файлів cookie під час першого відвідування нашого сайту. З моменту надання Вами згоди ми маємо право завантажувати на ваш комп’ютери файли Сookie (якщо Ви самостійно не обмежите дану можливість у своєму веб-браузері), а також одержувати, зберігати, обробляти й використовувати інформацію, що міститься в Сookie.

1.5. Використовуючи будь-яку частину сайту та послуги, Ви надаєте нам право одержувати, зберігати, обробляти, використовувати й розкривати персональні дані на умовах, викладених нижче.

1.6. Ми не несемо відповідальності за порядок одержання, зберігання, обробки, використання й розкриття персональних даних юридичними особами, що не перебувають у нашому володінні та/або під нашим контролем, і фізичними особами, що не є нашими працівниками, навіть якщо Ви одержали доступ до сайтів, програмного забезпечення, товарів або послуг цих осіб за допомогою сайту.

1.7. Метою одержання, зберігання, обробки й використання персональних, загальнодоступних та інших даних є захист інтересів особи та сайту, а також надання послуг, включаючи показ таргетованої, персоналізованої або загальної інформації, покращення якості існуючих і створення нових сайтів та послуг, що надаються сайтом.
1.8 Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування, знеособлення або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яка була Вами надана нам, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо персональних даних, які нами обробляються, будь ласка, звертайтеся по електронній пошті на email: nlisova@real-estate.in.ua.
1.9 Персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання інтернет-сервісів сайту, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, у тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».

2. Терміни.
Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, за допомогою яких вона може бути ідентифікована.
Знеособлення персональних даних – вилучення відомостей, які дають змогу прямо чи опосередковано ідентифікувати особу.
Суб’єкт персональних даних – фізична особа, персональні дані якої обробляються.
Особа – фізична особа, яка користується сайтом та/або послугами, що пропонуються сайтом.
Загальнодоступні дані – інформація (у тому числі Персональні дані), до якої фізична особа – власник цих даних, надала доступ необмеженому колу осіб (у т.ч. шляхом публікації на будь-якому інтернет-сайті без обмеження доступу до цих даних) або на які відповідно чинного законодавства України не поширюється вимога дотримання конфіденційності.
Обліковий запис – сукупність інформації про Учасника, що містить дані авторизації Учасника (логін і пароль, номер телефону), необхідні для ідентифікації Учасника при використанні ним сайту та послуг.
Cookie – фрагмент даних, створений Сайтом й збережений у комп’ютері Учасника у вигляді одного або декількох файлів. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Учасником у будь-який момент.

3. Персональні дані, які ми збираємо.
3.1 У цьому розділі ми виклали загальні категорії персональних даних, які ми обробляємо. А у випадку персональних даних, які ми не отримали безпосередньо від вас, інформацію про джерело та конкретні категорії цих даних.
3.2 Ми можемо обробляти дані, що дозволяють нам зв’язатися з вами („контактні дані”). Контактні дані можуть містити ваше ім’я, електронну адресу, номер телефону, поштову адресу та/або ідентифікатори облікових записів соціальних мереж.
Джерелом контактних даних є ви.
Якщо ви увійдете на наш сайт за допомогою акаунта в соціальних мережах, ми отримаємо елементи контактних даних у відповідного постачальника акаунтів у соціальних мережах.
3.3 Ми можемо обробляти дані облікового запису користувача вашого сайту (“дані облікового запису”). Дані облікового запису можуть включати ідентифікатор вашого облікового запису, ім’я, електронну адресу, назву компанії, дати створення та модифікації облікового запису, налаштування веб-сайту та маркетингові уподобання.
Основним джерелом даних облікового запису є ви, хоча деякі елементи даних облікового запису можуть бути сформовані нашим веб-сайтом. Якщо ви увійдете в наш сайт за допомогою облікового запису в соціальних мережах, ми отримаємо елементи даних облікового запису від відповідного постачальника облікових записів соціальних мереж.
3.4 Ми можемо обробляти інформацію, що стосується транзакцій, включаючи покупки товарів та/або послуг, які ви укладаєте з нами та/або через наш сайт.
Дані транзакції можуть містити ваше ім’я, ваші контактні дані, дані вашої платіжної картки (або інші платіжні реквізити) та дані транзакції. Джерелом даних транзакції є ви та/або наш постачальник платіжних послуг.
3.5 Ми можемо обробляти інформацію, що міститься у будь-якому повідомленні, яке ви нам надсилаєте або яке ми надсилаємо вам, або яке стосується нього. Наш веб-сайт буде генерувати метадані, пов’язані із комунікаціями, здійсненими за допомогою форми зворотного зв’язку.
3.6 Ми можемо обробляти дані про використання вами нашого веб-сайту та послуг. Дані про використання можуть включати вашу IP-адресу, географічне розташування, тип та версію браузера з’єднання, операційну систему, джерело переходу, тривалість відвідування, дату, час та тривалість відвідування, перегляди сторінок та шляхи навігації веб-сайтом, а також інформацію про час, частоту та характер використання сайту. Джерелом даних про використання є система відстеження аналітики Google.
3.7 При створенні облікового запису Ви повинені вказати дані авторизації, а також ім’я, прізвище, адресу електронної пошти й інші дані. Після створення й використання Вами облікового запису ми отримуємо можливість ідентифікувати Вас при кожному використанні сайту.
3.8. Ми маємо право зберігати персональні, загальнодоступні та інші дані в обсязі та у строки необхідні для реалізації мети, що зазначена у даній політиці конфіденційності, або у строки, встановлені чинним законодавством України, нормами міжнародного права або до моменту видалення Вами цих даних.
3.9. Володільцем та розпорядником персональних даних користувачів сайту є СПД Лісова Наталя Вікторівна.
3.8 Ми збираємо тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім’я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб’єктом персональних даних в цілях використання сервісів сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій політиці мети їх обробки.
3.9 Ми не збираємо будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).
3.10 Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в базі персональних даних чи окремій таблиці бази даних байту.

4. Цілі обробки персональних даних.
4.1 У цьому розділі ми визначили цілі, для яких ми можемо обробляти персональні дані.
4.2 Ми можемо обробляти персональні дані для цілей роботи нашого сайту, обробки та виконання ваших замовлень, надання наших послуг, формування рахунків-фактур, рахунків та іншої документації, пов’язаної з оплатою послуг. Ціллю такої обробки є належне адміністрування нашого сайту, якісне надання Вам послуг.
4.3 Ми можемо обробляти контактні дані, дані облікового запису, дані трансакцій тощо для спілкування з Вами електронною поштою, SMS, поштою, факсом та/або телефоном, за допомогою месенджерів та соціальних мереж. Ціллю для цієї обробки є наші законні інтереси, а саме спілкування з відвідувачами нашого сайту, користувачами послуг, окремими клієнтами та персоналом клієнтів, підтримка відносин та належне адміністрування сайту, послуг та бізнесу.
4.4 Ми можемо обробляти дані про використання та/або дані про транзакції для дослідження та аналізу використання нашого сайту та послуг. Ціллю для цієї обробки є моніторинг, підтримка, вдосконалення та захист нашого сайту, послуг та бізнесу в цілому.
4.5 Ми можемо обробляти ваші персональні дані з ціллю забезпечення безпеки використання сайту та запобігання шахрайству й іншої злочинної діяльності. Ціллю є дотримання ваших та наших законних інтересів.
4.6 Підставою для обробки персональних даних є:
ваша згода,
дозвіл на обробку персональних даних, наданий нам відповідно до закону виключно для здійснення повноважень, передбачених законом,
укладення та виконання правочину, стороною якого є Ви,
захист життєво важливих Ваших інтересів,
необхідність виконання нашого обов’язку, прямо передбаченого чиним законодавством України,
необхідність захисту наших законних інтересів або третьої особи, якій передаються персональні дані (крім випадків, коли потреби захисту основоположних прав і свобод суб’єкта персональних даних у зв’язку з обробкою його даних переважають такі інтереси).

5. Доступ до персональних даних.
5.1 Ми зобов’язуємось не надавати персональні дані третім особам у комерційних цілях без вашої на те згоди. Поширення персональних даних без вашої згоди дозволяється у випадках, визначених чинним законодавством України, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
5.2 Передача персональних даних третім особам допускається у наступних випадках:
за наявності вашої згоди;
при необхідності передачі персональних даних з метою виконання вашого замовлення або запиту;
за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право одержувати такі дані;
в разі порушення Вами наших законних прав та інтересів.
5.3 Ваші персональні дані, що зберігаються в нашій базі даних сайту будуть зберігатися на серверах наших провайдерів хостинг-послуг.
5.4 Фінансові операції, пов’язані з оплатою послуг нашого сайту можуть оброблятися нашими постачальниками платіжних послуг. Ми будемо обмінюватися даними про транзакції з нашими постачальниками платіжних послуг лише в обсязі, необхідному для цілей обробки ваших платежів, повернення коштів за такі платежі та розгляду скарг та запитів, що стосуються таких платежів та відшкодувань.
5.5 Персональні дані поширюватися нами тільки з тією метою, з якою вони були зібрані.
5.6 Передача персональних даних іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними, здійснюється лише за умови забезпечення відповідною державою належного захисту персональних даних у випадках, встановлених законом або міжнародним договором України.
5.7 Персональні дані можуть нами передаватися іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних з персональними даними, у разі:
наявності вашої згоди на таку передачу;
необхідності укладення чи виконання правочину в ваших інтересах та за вашої згоди;
необхідності захисту ваших життєво важливих інтересів;
у випадках прямо передбачених національним ьта міжнародним законодавством (необхідності захисту суспільного інтересу, встановлення, виконання та забезпечення правової вимоги);
надання нами відповідних гарантій щодо невтручання в ваше особисте і сімейне життя.
5.8 Передача персональних даних іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними, здійснюється лише за умови забезпечення відповідною державою належного захисту персональних даних у випадках, встановлених законом або міжнародним договором України.
5.9 Надаючи нам згоду на обробку персональних даних Ви дозволяєте нам надавати дозвіл іншим компаніям, з якими ми уклали відповідні угоди, одержувати, зберігати та обробляти дан (крім Персональних даних), такі як IP-адреса, файли Сookie, а також статистична інформація про активність на сайті для покращення якості надаваної цими компаніями послуг та інформації рекламного характеру.
5.10. Користуючись сайтом Ви погоджуєтесь з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована і у випадку, якщо доступ до цих даних буде отриманий третіми особами поза зоною технічних засобів зв’язку, підвладних нам, ми не несемо відповідальності за збиток, заподіяний таким доступом.
5.11 Ви маєте право запросити, змінити або видалити свої персональні дані, що знаходяться у нашому доступі. Для цього Вам необхідно заявити відповідну вимогу, направивши її на нашу контактну адресу, зазначену на сайті, якщо іншого самостійного способу запиту, зміни або видалення персональних даних не передбачено технічними можливостями сайту.
5.12 Деякі сервіси сайту передбачають здійснення платежів за допомогою сторонніх платіжних систем, які не підпорядковуються нам та мають власні умови їх використання і політику конфіденційності.
5.13 Ви маєте право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, установлених законом. Доступ до даних про себе здійснюється безоплатно.

6. Захист персональних даних.
6.1  Ми використовуємо загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, ми не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами нашого впливу.
6.2 Ми забезпечуємо застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.
6.3 Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
6.4 Відомості про активність (трафік) на сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача захищені відповідно до законодавства. Тобто, ми жодним чином або способом не порушуємо таємницю «активності» при використанні Вами сервісів сайту.
6.5 При використанні Вами сервісів, на сторінках сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути: системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.); соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).
6.6 Використання зазначених сервісів намнеобхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів ми не зберігаємо і не обробляємо. Відповідно, якщо Ви в силу будь-яких причин не бажаєте, щоб зазначені сервіси отримували доступ до ваших персональних даних, то можете за власним бажанням вийти зі свого аккаунта чи профіля, очистити файли cookie (через свій браузер).
6.7 На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї політики конфіденційності на такі сайти поширюватися не буде. У зв’язку з чим, ми рекомендуємо переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

7. Зберігання та видалення персональних даних.
7.1 Персональні дані, які ми обробляємо для будь-яких цілей, не зберігаються довше, ніж це необхідно для цих цілей. Ми можемо зберігати Ваші персональні дані там, де таке збереження необхідне для виконання вимог чинного законодавства України, або для захисту Ваших життєво важливих інтересів або життєво важливих інтересів іншої фізичної особи.
7.2 Персональні дані видаляються або знищуються в порядку, встановленому відповідно до вимог закону.

8. Ваші права.
8.1 Ви маєте право:
знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, (крім окремих випадків, встановлених законом);
отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;
на доступ до своїх персональних даних;
отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту (крім окремих випадків, передбачених законом), відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
пред’являти вмотивовану вимогу нам із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію;
звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого ВРУ з прав людини або до суду;
застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
відкликати згоду на обробку персональних даних.
Ви маєте і інші права, прямо передбачені чинним законодавством України.
8.2 Ці права мають певні обмеження та винятки. Ви можете дізнатись більше про права суб’єктів даних, відвідавши https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2297-17#n65.
8.4 Ви можете реалізувати будь-які свої права щодо ваших персональних даних шляхом письмового повідомлення, використовуючи контактні дані, зазначені на сайті.

9. Файли cookie.
9.1 Файл cookie – це файл, що містить ідентифікатор (рядок букв і цифр), який передається веб-сервером у веб-браузер і зберігається браузером. Потім ідентифікатор надсилається назад на сервер кожного разу, коли браузер запитує сторінку від сервера.
9.2 Файли cookie можуть бути “постійними” або “сесійними” файлами cookie: постійний файл cookie зберігається веб-браузером і залишатиметься чинним до встановленої дати закінчення, якщо користувач не видалить його до дати закінчення терміну дії; файли cookie сеансу, з іншого боку, закінчуються в кінці сеансу користувача, коли веб-браузер закритий.
9.3 Файли cookie не можуть містити жодної інформації, яка ідентифікує користувача, але особисті дані, які ми зберігаємо про вас, можуть бути пов’язані з інформацією, що зберігається в файлах cookie та отримується з них.
9.4 Ми, за допомогою файлів cookie, аналізуємо поведінку, переваги і інтереси користувача. Такий аналіз допоможе нам поліпшити досвід взаємодії з сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію сервісів сайту.
9.5 При повторному відвідуванні Вами сайту, дані файлів cookie оновлюються. У більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача.

10. Файли cookie, які ми використовуємо.
10.1 Ми використовуємо файли cookie для таких цілей:
автентифікація та статус – ми використовуємо файли cookie для ідентифікації вас під час відвідування нашого сайту та під час навігації на нашому сайті, а також для того, щоб допомогти нам визначити, чи ввійшли ви в систему на нашому сайті;
персоналізація – ми використовуємо файли cookie для зберігання інформації про ваші уподобання та для персоналізації нашого сайту;
безпека – ми використовуємо файли cookie як елемент заходів безпеки, що застосовуються для захисту облікових записів користувачів, включаючи запобігання шахрайському використанню облікових даних для входу, а також для захисту нашого сайту;
реклама – ми використовуємо файли cookie щоб допомогти нам відображати рекламу, яка буде для вас актуальною;
аналіз – ми використовуємо файли cookie щоб допомогти нам проаналізувати використання та ефективність нашого сайту;
згода на файли cookie – ми використовуємо файли cookie для зберігання ваших уподобань щодо використання файлів cookie в цілому.

11. Файли cookie, якими користуються наші постачальники послуг.
11.1 Наші постачальники послуг використовують файли cookie, і ці файли cookie можуть зберігатися на вашому комп’ютері під час відвідування нашого сайту.
11.2 Ми використовуємо Google Analytics. Google Analytics збирає інформацію про використання нашого сайту за допомогою файлів cookie. Зібрана інформація використовується для створення звітів про використання нашого сайту. Ви можете дізнатись більше про використання Google інформацією, перейшовши на https://www.google.com/policies/privacy/partners/, а також переглянути політику конфіденційності Google за адресою https://policies.google.com/privacy.

12. Управління файлами cookie.
12.1 Більшість браузерів дозволяють відмовитись приймати файли cookie та видаляти файли cookie. Методи для цього різняться в залежності від виду та версії вашого браузера. Однак ви можете отримати актуальну інформацію про блокування та видалення файлів cookie за допомогою цих посилань:
https://support.google.com/chrome/answer/95647 (Chrome);
https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);
https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/ (Opera);
https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);
https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac (Safari); і
https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Edge).
12.2 Блокування всіх файлів cookie матиме негативний вплив на зручність використання багатьох сайтів.
12.3 Якщо ви заблокуєте файли cookie, ви не зможете використовувати всі функції нашого сайту.

13. Окремі положення.
13.1 Ми залишаємо за собою право оновлювати та змінювати цю політику конфіденційності, публікуючи нову версію на нашому сайті.
13.2. Вам слід періодично перевіряти цю сторінку, щоб переконатись, щоби бути ознайомленими з положеннями політики конфіденційності.

14. Контактні дані.
14.1 Цей веб-сайт є власністю Лісової Наталі Вікторівни.
14.4 Ви можете зв’язатися з нами за контактними даними, вказаними на сайті.

Порівняти об’єкти